haptonomie de ruwe

5 redenen waarom het nemen van fillers goed is

Geplaatst op

Steeds meer personen laten iets doen aan hun uiterlijk. Een behandeling bij een cosmetisch arts wordt dan ook steeds normaler. Maar toch zijn er nog veel mensen die twijfelen over een behandeling. Vaak is er angst vanwege de slechte verhalen die er de ronde doen. Maar er kunnen juist ook voordelen zitten aan een behandeling en daarom hier 5 voordelen van fillers.

Vollere lippen

Voor veel mensen is de reden dat ze fillers overwegen, de mogelijkheid om vollere lippen te kunnen hebben. Fillers zijn perfect voor het creëren van Hollywoodlippen. Deze vind je voornamelijk in reclames en in films, maar ook steeds meer normale consumenten kiezen voor lip fillers.

Direct effect

Het plaatsten van fillers is vrijwel pijnloos, vandaar ook de populariteit. De resultaten van de behandeling zijn al na 72 uur volledig zichtbaar en zie je het optimale resultaat. Vervolgens is het resultaat tot maximaal 6 maanden zichtbaar. Wat ons brengt bij een ander voordeel: fillers zijn niet permanent. Een laatste tip: zorg dat je de eerste week na de behandeling niet te veel in de zon komt, dit vermindert namelijk het effect van de fillers.

Het bevat een lichaamseigen stof

Fillers worden gemaakt van hyaluronzuur, wat ook voorkomt in ons lichaam. Dit betekent dat een filler niet kan gaan irriteren, maar dit is ook de reden dat het effect niet permanent is. Het lichaam breekt de stof na verloop van tijd gewoon weer af.

Het is goed voor je huid

De stoffen in een filler stimuleren de aanmaak van collageen in je lichaam, hierdoor behoudt je huid langer de elasticiteit. Zo blijf je er nog lang uitzien als een twintiger of dertiger. Dit hangt allemaal af van de hoeveelheid filler die jij laat toedienen in je huid. Zo kun je ook denken aan ‘minibotox’ waarbij minuscule hoeveelheden worden gebruikt voor kleine behandelingen.

Een geld kwestie

Een behandeling bij de plastisch chirurg is niet bepaald goedkoop. Daarom moeten sommige mensen sparen voor een behandeling, het grote voordeel aan fillers: het effect is relatief lang zichtbaar. Met deze behandeling heb je dus veel waar voor je geld.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over haptonomie. Doe er je voordeel mee!

 

Contactgegevens

Via info @ haptonomiederuwe.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden