haptonomie de ruwe

Een haartransplantatie in combinatie met haptonomie?

Geplaatst op

Ben je onzeker over kalend haar en dis dat een van de redenen dat je niet lekker in je vel zit? Wanneer je de stabiliteit in je leven verloren bent en je niet goed voelt, dan kan haptonomie een oplossing zijn. Daarnaast is het echter ook belangrijk om de oorzaak van het probleem aan te passen. Wanneer je erg onzeker bent over het feit dat je kaal wordt, is het goed om te weten dat je ook een haartransplantatie kunt nemen. Dat is een behandeling die je goed moet overwegen. Soms is de gedachte dat je altijd nog een haartransplantatie kunt ondergaan op zichzelf al een hele geruststelling.

Is een haartransplantatie aan te raden?

Of een haartransplantatie wel of geen goede keuze is, moet je echt voor jezelf bepalen. Eigenlijk zou je niet onzeker moeten zijn over het feit dat je kaal wordt. Veel mannen worden kaal naarmate je ouder wordt. Dit hoeft totaal geen probleem te zijn en heeft ook geen invloed op je gezondheid. Het is dus vooral je ego waarvoor je een haartransplantatie ondergaat. Van de andere kant is het begrijpelijk dat je weer haar wilt als je altijd een mooie bos haar hebt gehad en dit nu is verdwenen. Probeer in de eerste plek te accepteren dat je kaal wordt. Lukt dat niet, kun je echter ook nog een haartransplantatie ondergaan. Daar is geen haast bij: je kunt altijd nog voor deze behandeling kiezen.

Je voelt je weer als nieuw

Een haartransplantatie heeft ook een hoop voordelen. Zo voel jij je na de behandeling mogelijk weer als nieuw. Zodra je ziet dat je haar terugkomt, voelt dit natuurlijk ontzettend goed. Dit geeft je een boost in zelfvertrouwen, waardoor je wellicht ook eerder het resultaat van haptonomie kunt zien. Door middel van haptonomie ontdek je beter wie je echt bent en waar je behoefte aan hebt. De haartransplantatie is waarschijnlijk niet de oplossing voor alle problemen in je leven, maar in combinatie met haptonomie kan dit je echt een heel stuk prettiger doen voelen. Het is dus zeker het overwegen waard als je als man kaal begint te worden en daar erg onzeker over bent.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over haptonomie. Doe er je voordeel mee!

 

Contactgegevens

Via info @ haptonomiederuwe.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden