haptonomie de ruwe

Krijg je geweldige glimlach terug

Geplaatst op

Tandarts Amsterdam helpt je graag verder met de verschillende behandelingen die er mogelijk zijn om weer een geweldige smile te hebben. Lees snel verder in deze blog om het te ontdekken hoe het ook voor jou kan werken. Je zult er veel aan hebben. Ontdek meer door verder te lezen. 

Facings 

Er bestaan manieren om je tanden weer qua kleur en vorm op en top te krijgen. Hoe dat kan? Door facings te nemen. Wat houdt dat allemaal in? In principe is het heel gemakkelijk om de facings te laten zetten. Je gaat naar de tandarts en je bespreekt wat je gaat doen. Wat wil je? De voortanden zijn niet mooi meer? Dan is het slim om dat allemaal bespreekbaar te maken. Facings worden gemaakt van composiet en zijn altijd op maat gemaakt. 

Tandenbleken 

Je wilt weer witte tanden hebben? Het kan zijn dat je tanden inderdaad verkleurd zijn. Wat doe je dan? Je gaat naar de tandarts om je tanden te laten bleken met peroxide. Het is heel gemakkelijk om aan te geven welke tint je wilt. Wij raden je zeker aan om niet te bleken tanden te nemen. Dat ziet er zeer onnatuurlijk uit. We kennen allemaal van die acteurs die veel te bleke tanden hebben. Vreselijk om te zien volgens velen. 

Onzichtbare beugel 

Het is voor veel mensen belangrijk een beugel te nemen. Dat komt vanwege het feit dat ze schuine tanden hebben. Dit brengt diverse gezondheidsproblemen met zich mee. Denk maar aan ontstoken tandvlees, et cetera. Een beugel maakt het mogelijk dat je je tanden weer beter kunt reinigen en daarom zijn er problemen zoals met het tandvlees te voorkomen. 

Op onze site nemen we tal van onderwerpen met je mee door waar jij je voordeel mee kunt doen. Wil je meer informatie over de verschillende onderwerpen in de zorg. Dan is het slim om de verschillende blogs op onze site te lezen. Zo ben je je telkens op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over haptonomie. Doe er je voordeel mee!

 

Contactgegevens

Via info @ haptonomiederuwe.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden