haptonomie de ruwe

Laat je gebit reviseren bij de cosmetische tandarts

Geplaatst op

Tandarts Rotterdam helpt je graag verder met de nodige tips op het gebied van cosmetische behandelingen. Lees snel verder. 

Tandheelkundige implantaten

Tandheelkundige implantaten zijn effectief voor het vervangen van beschadigde tanden of verloren tanden. Tijdens het proces, de tandarts brengt een klein stukje titanium en vast in je kaak waar een tand ontbreekt dat een kroon ondersteunt. Je zult nauwelijks verschil merken tussen deze implantaten en de natuurlijke tanden. Als je tandvleesconditie goed is en er voldoende bot is, kan je tandarts deze implantaten vrij probleemloos uitvoeren. Wel moet je ook na het implantaat je mondhygiëne goed onderhouden om het tandvlees schoon te houden. Als je overweegt cosmetische tandheelkunde procedures, is het raadzaam dat je kiest uit de orthodontist Gumdale klinieken die in-house tandheelkundige implantaten bieden bij je thuis waar een in-house chirurg zal de operatie uit te voeren volgens je gemak. Je kunt praten met je familie en vrienden om erachter te komen of ze kunnen verwijzen je een bekende orthodontist. Je kunt ook wat onderzoek op het internet om nul in op een tandarts na het controleren van hun reviews en track record.

Tandhechting

Bij bonding brengt de tandarts een tandkleurige hars aan, een duurzame kunststof die met ultraviolet licht of laser aan de tand wordt gehecht of gelijmd. Vervolgens trimt, vormt en polijst je tandarts de tand. Deze cosmetische tandheelkundige procedure kan gebarsten, rotte of scheefstaande tanden herstellen. Het beschermt ook je tandwortels die kwetsbaar zijn voor terugtrekkend tandvlees. De hele procedure is vrijwel pijnloos en duurt meestal ongeveer 30 tot 60 minuten per tand.

Tanden bleken

Tanden bleken is een van de basis cosmetische tandheelkunde procedures die je tandarts kan uitvoeren in de kliniek. De tandarts bleekt of bleekt de tanden nadat hij tandplak en ander vuil van het oppervlak van je tanden heeft verwijderd om ze er weer natuurlijk uit te laten zien. In de loop der jaren kunnen je tanden verkleurd, versleten en gelig worden door eten, drinken, medicijnen en ook door persoonlijke gewoonten zoals roken. Whitening verwijdert deze vlekken en geeft je tanden een glanzend laagje.

Tandheelkundige kroon

Een tandheelkundige kroon of kap vervangt de gehele beschadigde of rotte tand boven de tandvleesgrens en herstelt de grootte, vorm, sterkte en het uiterlijk. Kronen voorkomen dat een zwakke tand breekt of houden een gebarsten tand bijeen. Ze zijn ook nuttig voor het cosmetisch herstellen van scheve of verkleurde tanden. Kronen zijn verkrijgbaar in metaal, hars, porselein en keramiek. Een orthodontist kan je het geschikte type kroon aanbevelen op basis van je specifieke situatie. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over haptonomie. Doe er je voordeel mee!

 

Contactgegevens

Via info @ haptonomiederuwe.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden