haptonomie de ruwe

Snel weer helemaal jezelf zijn!

Geplaatst op

Er zijn veel manieren om weer snel jezelf te zijn als je bijvoorbeeld door een lastige periode heen gaat. We raden je aan om hulp te zoeken wanneer er een aantal dingen je dwars zitten of wanneer je het gevoel hebt dat je ergens zelf niet uitkomt. In deze blog nemen wij een aantal opties met je door hoe jij weer snel helemaal je vrolijke zelf kan zijn. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die we jou in deze blog geven.

Psychologische hulp / therapie

Er zijn veel mensen die problemen hebben op mentaal gebied en daarom hulp krijgen van een psycholoog of psychiater. Deze mensen hebben een opleiding genoten zodat ze uiteindelijk mensen kunnen helpen. Wanneer er problemen zijn waar je zelf niet uitkomt, dan is het mogelijk om een psycholoog of psychiater via de huisarts toegewezen te krijgen. 

Tandarts 

Heb je last van lichamelijke zaken of valt de esthetiek van je gebit tegen, dan is het mogelijk om verschillende behandelingen te laten doen. Denk bijvoorbeeld aan facings, tanden bleken of een beugel. Bij narcosetandarts amsterdam helpen ze je graag met deze behandelingen. Daarbij is het zo, dat je ook gebruik kan maken van een roesje, dat is een lichte narcose, wanneer je bijzonder veel angst voor de tandarts hebt. Dus wanneer je een gaatje moet vullen en je trekt het niet, dan kun je dus met behulp van de diensten van deze tandarts wel gewoon de behandeling rustig ondergaan.

Hetzelf doen 

Voor wat betreft de mentale problemen is het in vele gevallen zo dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Niemand kan je er feitelijk echt bij helpen. Ze kunnen jou alleen handvatten aanbieden en de deuren laten zien waar je doorheen moet lopen. Maar je moet wel zelf de stappen nemen. Het is ook mogelijk om zelf je mentale problemen aan te pakken door een zelfcursus te doen. Zelfhulpboeken lezen en dan de tips toepassen die je hebt geleerd is een van de methoden die mensen vaak gebruiken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over haptonomie. Doe er je voordeel mee!

 

Contactgegevens

Via info @ haptonomiederuwe.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden