haptonomie de ruwe

Straal weer als toen, met een ooglidcorrectie!

Geplaatst op

Veel werken, stiekem roken en weinig slaap. Ook erfelijke factoren kunnen een rol spelen. Er zijn veel zaken die een invloed hebben op onze oogleden, waardoor ze naar verloop van tijd kunnen gaan hangen. Dit is vervelend bij het lezen, maar zorgt ook voor een vermoeide en oude uitstraling. Vroeger waren we overgeleverd aan dit proces, maar tegenwoordig is er een goede behandeling voor: de ooglidcorrectie. In deze blog ontdek je de voordelen van deze correctie.

Jeugdige look

We willen allemaal een stukje jonger lijken dan we in feite zijn. Of gewoon zo jong lijken als we werkelijk zijn. Dat kan weer, met diverse behandelingen, een daarvan is de ooglidcorrectie. Hoe werkt het? De overtollige huid van het bovenste ooglid, wordt operatief verwijderd. Daarna wordt de overgebleven huid weer mooi dichtgemaakt. Zo heb je weer die frisse blik.

Vergoeding zorgkosten

Onder bepaalde omstandigheden worden de zorgkosten voor deze ingreep vergoed. Laat je informeren door je zorgverzekeraar hierover. Zo weet je zeker waar je aan toe bent. Een vergoeding voor de correctie van het onderste ooglid bestaat vrijwel niet, omdat hier eigenlijk geen medische noodzaak toe is. Het zicht wordt bijvoorbeeld niet belemmerd door een onderste ooglid dat hangt.

Zelfvertrouwen

Wanneer je er weer fris en fruitig uitziet, dan voel je je gewoon weer een stuk zekerder. Natuurlijk komt dat omdat de hedendaagse maatschappij veel van ons verlangt. Je wilt toch een beetje voldoen aan het beeld wat gangbaar is: fris, kwiek en succesvol. Hoewel het natuurlijk een mythe is dat je altijd jong zou moeten / kunnen zijn, heeft het zeker invloed op de realiteit en worden er cosmetische behandelingen ontwikkeld om ouderdomsverschijnselen aan te pakken.

Conclusie

Het is mogelijk om een ooglidcorrectie te laten doen zodat je weer kunt stralen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om deze te laten vergoeden. Om weer zelfvertrouwen te krijgen is een ooglidcorrectie een prima oplossing. Daarbij leest het ook een stuk lekkerder.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site lees je meer over haptonomie. Doe er je voordeel mee!

 

Contactgegevens

Via info @ haptonomiederuwe.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden