haptonomie de ruwe

Behandelingen bij de cosmetische tandarts

Geplaatst op

Tandarts Capelle aan den IJssel maakt het mogelijk om bijvoorbeeld weer witte tanden te hebben terwijl je die misschien al jaren moest ontberen. Ook is het mogelijk om je tanden recht te laten zetten, daar zit je misschien ook al wel jaren mee. Lees in deze publicatie meer over wat er allemaal aan behandelingen bij de cosmetische tandarts mogelijk is.

Tanden laten bleken 

Het is een behandeling die steeds populairder wordt. We hebben het natuurlijk over het tanden laten bleken bij de tandarts. Wanneer je tanden door koffieaanslag of door het drinken van thee donker van kleur geworden zijn, dan wil je hier misschien wel vanaf. Logisch dat je dan naar de tandarts gaat om er wat aan te laten doen. Tegenwoordig is het heel goed mogelijk om je tanden te laten bleken om zo weer die witte smile te hebben.

Ga voor facings 

Er is een andere behandeling bij de tandarts die het ook mogelijk maakt om je tanden witter te laten lijken en die daarbij ook nog eens een keer de vorm kan corrigeren van je tanden, dus wanneer je tanden niet mooi staan of wanneer ze beschadigd zijn dan is het mogelijk om bij de tandarts ze te laten corrigeren met behulp van facings.

Facings worden op maat gemaakt en passen dus perfect bij de rest van je tanden.

Onzichtbare beugels 

Vroeger waren er alleen beugels die heel erg opvielen en dat vonden mensen niet zo leuk. Tegenwoordig is het mogelijk om een onzichtbare beugel te nemen waar je je voordeel mee kunt doen. Op deze manier kun je weer rechte tanden krijgen. De beugel kan achter je tanden gemaakt worden. Er is ook een mogelijkheid dat je ’s nachts een bitje in doet en op deze manier weer rechte tanden krijgt.

Wil je meer gezondheidsblogs lezen, dan raden we je zeker aan om de andere publicaties op onze site door te nemen. Veel plezier met lezen en we houden je natuurlijk zeker op de hoogte.

Gerelateerde berichten

Ik heb veel spaargeld, is een begrafenisverzekering dan nodig?

Ook als je veel spaargeld hebt, zijn begrafenisverzekeringen zeker aan te raden. Het is immers een verzekering; je bent ervan verzekerd dat het...

Lees meer

Over ons

Op deze site lees je meer over haptonomie. Doe er je voordeel mee!

 

Contactgegevens

Via info @ haptonomiederuwe.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden